Despre VetroLara Medical

Hai sa ne cunoaștem!

Cine suntem


VetroLara Medical este un cabinet veterinar situat in București, Sectorul 3, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 3G, înființat in Martie – 2018 din dragoste pentru animale.

Echipa noastră este formata din medici tineri și răbdători, dedicați meseriei, cu o experiența de 10 ani in domeniul medicinei veterinare.

Suntem obsedat de pasionați, iar scopul nostru este să îi ajutăm pe oameni și prietenii lor necuvântători să găsească și sa-și mențină sănătatea și fericirea. Ne concentrăm pe prevenție, îngrijire și tratare. Sunt aspectele cele mai importante și cele mai eficiente, și vedem asta ca o oportunitate: Suntem încântați să simplificăm vizita medicala pentru toată lumea prin dedicarea, educația și experiența noastră.

Cum va putem ajuta


La VetroLara Medical, credem că există o modalitate mai bună de a ajuta oamenii și animalele lor. Un mod mai valoros, mai puțin invaziv în care clienții sunt câștigați, nu cumpărați.

Satisfacem atât nevoile dumneavoastră, cat și ale animalului dumneavoastră de companie, oferind veterinari speciali pentru animalele dumneavoastră speciale.

Răspundem prompt pacienților noștri din București, Sectorul 3 cat și celorlalți aflați la nevoie. Suntem devotați practicii medicale, prevenim, îngrijim și punem in aplicare cele mai bune scheme de tratament pentru însănătoșirea prietenului dumneavoastră necuvântător.

Indiferent care este motivul vizitei in cadrul cabinetului VetroLara Medical vă întâmpinam cu o atmosfera plăcuta, prietenoasă, oferindu-vă o gama variata de servicii: consultații, tratamente, vaccinări, microcipari și înregistrări in RECS – Registrul Evidentei Cainilor cu Stăpân, dermatologie, analize de laborator, ecografie, chirurgie, cosmetica / frizerie canina și felina, ambulanta veterinara, farmacie veterinara, pensiune canina și felina, pet shop.

Echipa noastră


Dr. Georgescu Ionut

Dr. Larisa Craciun

Unde ne gasiti


Locație cabinet veterinar VetroLara Medical Srl:

București – Sector 3

Bulevardul 1 Decembrie 1918 3G,
București, Sector 3
077085, Romania.

Program de lucru:

Urgente și Ambulanta Veterinara: Non Stop

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00
Sâmbăta de la 10:00 pana la 16:00
Duminica: 10:00 - 13:00

Aveți o întrebare sau doriți să luați legătura cu noi?

Afla de reduceri, promotii si sfaturi utile pentru animalutul tau!

Suntem dedicati confidentialitatii dumneavoastra. VetroLara Medical utilizeaza informatiile pe care ni le furnizati pentru a va contacta in legatura cu continutul, produsele si serviciile noastre relevante. Va puteti dezabona de la aceste comunicari în orice moment. Pentru mai multe informatii, consultati Politica noastra de confidentialitate.